Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. február 25.
 

Két év szünet után mától újra műsorra tűzi a 40 milliós játszmát a TV2. A Hír7 a csatorna meghívására bekukkanthatott a kulisszák mögé.

Az idei széria a korábbiaktól eltérően nem élőben megy majd, hanem felvételről, de nem ez az egyetlen változás. Az új évadban csak hét kérdést kell megválaszolniuk helyesen a pároknak, hogy elvigyék a nyereményt. Az első két évadban még senkinek sem sikerült elvinnie a 40 millió forintot. Újdonság lesz még továbbá az is, hogy minden héten egy-egy sztárpár is megküzd majd a pénznyelővel, A Nagy Duett sztárjai próbálják ki magukat.

A műsort korábban a Tv2 egy másik stúdiójában vették fel, de ott jelenleg a Nagy Duett című műsort forgatják, így más stúdióba került a game show. Mindez persze észre se vehető a képernyőn. A nézők a tévében sokkal nagyobbnak látják a díszletet, mint amilyen az valójában a helyszínen.

Az idei szériát is Rákóczi Ferire bízták, akivel teljes mértékben meg vannak elégedve a csatornánál. Szerencsénk volt, hiszen tudtunk vele néhány szót váltani a Tv2 udvarán. Elmondta, hogy a 40 milliós játszma az egyik kedvenc műsora és nagyon örül, hogy annak idején rá gondoltak.

Amikor beléptünk a stúdióba nagyon jó hangulat fogadott minket. Belenézhetünk az egyik adás felvételébe a stúdióból, majd a vezérlőbe is betekintést nyerhettünk. Lázas munka folyt, hiszen a csatorna négy nap alatt 19 adást rögzített.

Ez a formátum teljesen más, mint az eddig látott game show-k, itt mindent a feje tetejére állítottak a készítők. A játékosok már a műsor elején megkapják a főnyereményt, a nézők állnak, a játék pedig egy emelvényen zajlik.

Idén tekintettel arra, hogy a műsor nem élő, eltörölték az online játékot, de a Twitteren továbbra is minden héten egy-egy civil ember közvetíti majd a műsort.

A műsor számos országban nagy sikert aratott köztük Oroszországban, Izraelben, Törökországban és az Egyesül Államokban.

Vajon idén sikerül-e elvinnie valakinek a 40 milliós álomnyereményt? Hétfőtől minden hétköznap 19.15-től a Tv2-n kiderül, hogy ki milyen ügyesen játszik és mennyi pénzt vihet haza.

Szerző: Vásárhelyi Dávid

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon