Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. július 26.
 

Egy fővel csökkent a magyar olimpiai küldöttség létszáma. Doppingvétség miatt nem indulhat Londonban Kővágó Zoltán diszkoszvető.

Kővágó Zoltán csütörtöki eltiltásával négyre nőtt azon magyar sportolók száma, akik - bár kiharcolták a részvétel jogát - doppingvétség miatt lemaradnak a londoni olimpiáról. Emlékezetes magyar doppingesetek eddig két olimpián akadtak.

A szolnoki diszkoszvetőt a nemzetközi Sportdöntőbíróság azért sújtotta kétéves eltiltással, mert álláspontja szerint kivonta magát a doppingellenőrzés alól.

Kővágót megelőzően a másik diszkoszvető, Fazekas Róbert került ki a csapatból, miután egy mintájában sztanozolol nyomaira bukkantak. Előtte, július elején derült ki, hogy az evezős Juhász Adrián nem utazhat Londonba, így Simon Béla Széll Domonkossal indul a kormányos nélküli kettesek versenyében.

Juhász hét hónapos eltiltást kapott. Korábban a vízilabdázó Török Béla, a bő olimpiai keret tagja produkált pozitív tesztet, mivel vízhajtó-tartalmú vérnyomáscsökkentőt szedett. A szegedi pólóst fél évre tiltották el.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon