Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2015. február 24.
 

Egy teljesen új divatmárka mutatkozott be néhány héttel ezelőtt. A STYLE&DIRT kizárólag magas minőségű, egyedi tervezésű dizájnos felsőrészeket forgalmazó márka, melyről az alapító George Bass mesélt a Hír7-nek.

"Én ezzel kelek, ezzel fekszem és erről álmodok. Nincsen pillanat, amikor kikapcsolnék vagy másra gondolnék. Amint jön egy gondolat, azonnal előveszem a telefonomat és skicceket készítek vagy jegyzetelek. Így lehetséges, hogy mi lehetünk a világ legtöbb új kollekciót megjelentető egyedi pólókat tervező, gyártó és forgalmazó márkája. Én nem tudok másról sem itthon, sem máshol a világban, akinek olyan nagyszámú induló pólókollekciója lenne, mint nekünk. De ha lenne is ilyen, akkor sincs olyan márka, amely havonta minden kategóriájában akár egy darab új dizájnt piacra dobna. A STYLE&DIRT esetében ez havi 13x5 új dizájnt jelent, ami 65 új dizájn minden hónapban" - mondta George, aki hozzátette: ezt a számot később tovább fogják növelni.

A tervező szerint a STYLE&DIRT azon kevés magyar márkák között van, amelyek nem csak árszínvonalukban, hanem megjelenésükben is bárki számára elérhetővé teszik magukat.

Nézd meg riportunkat az új divatmárkáról:

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon