Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2017. január 03.
 

Újabb Cinema City mozi szűnik meg Budán, ezúttal a MOM Parkban zárják be. A bevásárlóközponban egy ideig nem lehet majd filmeket nézni.

„A MOM Parkban 2017. január 23-ig zavartalanul működik a Cinema City, ezt követően azonban üzemeltetőváltásra kerül sor. A mozi üzemeltetését egy nemzetközi cég veszi át, mely hazánkban eddig nem volt jelen.” - olvasható a bevásárlóközpont közleményében.

Az egyedülálló vásárlási vagy épp gasztronómiai élmények mellett természetesen a mozi is elengedhetetlen része a bevásárlóközpontnak, ezért döntött úgy a MOM Park, hogy ezen a téren is igazodnak a nemzetközi trendekhez, hogy különleges környezetben, exkluzív filmélményt nyújthassanak. A technikai megújuláson túl az eredeti nyelven vetített filmek továbbra is nagy hangsúlyt kapnak.

A munkálatok 2017. január 23-át követően kezdődnek, a további részletekről és az újranyitásról hamarosan bővebb tájékoztatást ad a MOM Park - írták közleményükben.

Hasonló körülmények között zárt be szeptemberben a Mammut pláza mindkét mozija is, amiket szintén a Cinema City üzemeltetett.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon