Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. november 03.
 

Megtalálták a Kaposváron eltűnt gyerek holttestét. A rendőrség szerint a 11 éves Szita Bencét előre eltervelten, különös kegyetlenséggel ölték meg. Egy nőt és két hajléktalan férfit gyanúsítanak a gyilkosággal a részleges beismerő vallomások alapján.

Megtalálták a Kaposváron eltűnt 11 éves kisfiú holttestét szombaton délelőtt a közölte szombat délelőtt a Sonline.hu . A portál már akkor azt közölte: értesüléseik szerint a gyermeket agyonverték. A KaposPont értesülései a fiút ásóval bántalmazták.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton délutánsajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol elhangzott: a 11 éves Szita Bencét előre eltervelten, különös kegyetlenséggel ölték meg.

A rendőrség három embert, egy nőt és két hajléktalan férfit gyanúsít a gyilkosággal a részleges beismerő vallomások alapján.

A kisfiú eltűnését a nevelőanyja hétfő éjjel jelentette be a rendőrségen. Ezt követően a kaposvári rendőrök a megyei rendőr-főkapitányság állományával kiegészülve nagy erőkkel kezdték meg a kutatást a fiú után. A bejelentés szerint a fiú hétfő este a kaposvári Tesco parkolója mögötti játszótérről 19 óra körül tűnt el.

A rendőrök mellett önkéntesek - családtagok, ismerősök és civil segítők - is keresték a gyermeket. Pénteken átkutatták az áruház melletti Malom-tó környékét, majd pénteken az egyik internetes közösségi oldalon előző nap megjelent felhívásra több mint százan kutatták át a Kaposvár melletti Deseda-tó környékét, eredménytelenül.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon