Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. március 17.
 

Megdőlt az országos hőmérsékleti minimumrekord vasárnap: Vásárosnaményban mínusz 18,2 Celsius fokot mértek - tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-t.

Vasárnap eleinte jobbára napos idő várható, csak kevés felhő lesz felettünk. A délutáni órákban nyugat felől megnövekszik a felhőzet, de csapadék ma még sehol sem várható. Többfelé megélénkül, a Kisalföldön megerősödik, néhol viharossá fokozódik a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +2 fok között alakul, de nyugaton, délnyugaton 5, 6 fok is lehet. Késő este nyugaton 0 fok, keleten -8 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő

Megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és délnyugat felől egyre többfelé várható eső, záporeső. A délkeleti szél élénk, többfelé erős lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Kedd

Felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre több helyen kisüt a nap. Eleinte többfelé, majd főként északon várható eső, zápor. A nyugatira, délnyugatira forduló szél több helyen megerősödik, néhol viharossá fokozódik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 0, +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6, 13 fok között alakul.

Szerda

Eleinte kevés felhő, napos idő lesz, majd délnyugat felől megnövekszik, estétől meg is vastagszik a felhőzet. Estétől néhol kisebb eső előfordulhat. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10, 16 fok között alakul. A hét második felében várható időjárás egyelőre meglehetősen bizonytalan, de előreláthatólag maradni fog az enyhébb idő, csütörtökön újabb ciklon érheti el hazánkat - írja az idokep.hu.

Forrás: idokep.hu, MTI
Kép: Internet

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon