Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 21.
 

A Victoria's Secret női fehérneműt gyártó cég bemutatta 2,5 millió dollár értékű, gyémántokkal gazdagon kirakott melltartóját. Ki merné kikapcsolni?

Két és fél millió dolláros – több mint félmilliárd forintos – melltartóval sietett a megfelelő karácsonyi ajándékon töprengő férfiak segítségére egy amerikai fehérneműgyártó cég. A melltartót 5200 gyémánt ékesíti, köztük egy 20 karátos.

Az kebelformálót, -takarót, amely az elsősorban fehérneműiről ismert Victoria's Secret közelgő divatbemutatójának ékessége lesz, a héten mutatták be New Yorkban. A CBS televízió műsorán december 4-én sugárzott divatshow-n egy brazil modell, Alessandra Ambrosio viselheti a különlegességet – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

A cég lassan csaknem két évtizede minden évben előrukkol egy egyedi tervezésű, ékkövekkel díszített melltartóval. Az elsőt, az 1996-os „egymillió dolláros csodamelltartót” Claudia Schiffer mutatta be a cég katalógusában, az eddigi legdrágább, 15 millió dolláros – alsóneművel kiegészített – darabot pedig Gisele Bündchen viselte 2000-ben.

Bár a különleges darabokat – a Victoria's Secret divatbemutatóján élőben is láthat a közönség – kifejezetten az ünnepekre, különleges ajándéknak kínálja a cég, még egyikre sem akadt vevő. Az ünnepeket követően az aktuális alkotást darabjaira, azaz köveire szedik.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Kapcsolódó cikkek
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon