Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. október 10.
 

Az őszi-téli kollekciókat felvonultató WAMP dizájnvásár vasárnaptól ismét a Millenáris parkban várja az érdeklődőket Budapesten.

A Millenáris parkban mintegy négyezer méteren a megszokott kínálaton - ruhákon, ékszereken, táskákon és különféle használati tárgyakon - túl gasztroszekció is bemutatkozik. Emellett a hónap dizájnerének, Szerencsés Gabriellának letisztult őszi-téli kollekciójával ismerkedhetnek meg az érdeklődők - közölték a szervezők az MTI-vel.

Szerencsés Gabriella őszi-téli ruhái minőségi alapanyagokból készültek, emellett a tervező többféleképpen hordható táskái és különleges díszítésű kesztyűi is ott lesznek a vásáron.

A szakmai zsűri döntése alapján a WAMP+ szekcióban a jól ismert márkák közül a női kollekciókat kínáló Lazlo és a magyar folklór mintakincseit ékszerekben újragondoló MIMM termékei mellett a biciklis és városi öltözékek közötti határokkal játszó Urban Legend is jelen lesz. A szekció új szereplője mások mellett a papírból használati tárgyakat készítő Koralevics Rita és az egyedi ezüstékszereket kínáló Lázár Vero.

A közlemény szerint nyílt pályázat útján kerülhetnek be a tervezők a WAMP+ szekcióba, egy szezonban összesen 16 dizájner mutatkozik be így. A WAMP dizájnvásár az év végéig október 27-én, november 24-én, decemberben pedig három alkalommal várja az érdeklődőket a Millenáris parkban - olvasható a közleményben.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon