Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. február 09.
 

Egy új vetélkedő váltja a Maradj talpon!-t, hiába a nézői akarat még egy évad és lekerül Gundel Takács Gábor műsora a képernyőről.

Korábban a Hír7 is arról számolt be, hogy a műsor lekerül a képernyőről, majd a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sajtóirodája ezt cáfolta és közölték nézői nyomásra már tavasszal visszatér az M1 képernyőjére a Maradj talpon! című kvízműsor.

A C21 media.net értesülése alapján a comment.blog arról ír, hogy a most következő negyedik évad után a Magyar Televízió egy új vetélkedőt fog műsorra tűzni, az izraeli Armoza csoport We Believe in You című produkcióját.

A We Believe in You-ba nem egyének, hanem baráti társaságok jelentkezhetnek, akik maguk közül választanak ki egy embert, hogy válaszoljon a kérdésekre. Ahhoz azonban hogy megnyerjék a fődíjat, maximálisan meg kell bízni a társukban. A kérdések láttán ugyanis a csapat tagjai eldönthetik, hogy bíznak-e annyira a válaszadóban, hogy megemeljék a tétet és ezzel párhuzamosan az adott témakörű kérdés nehézségét.

Avi Armoza, a formátum egyik fejlesztője szerint ebben a játékban az volt a céljuk, hogy csökkentsék a játékosokra nehezedő nyomást. Kerülik a stresszes helyzeteket és a hangsúly a jókedven van. A vetélkedőt a magyarral egy időben kezdik el sugározni Törökországban is.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon