Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. március 16.
 

Vége az unalmas szürke irodák korszakának. Egyre több helyen váltják fel az újszerű modern elképzelések alapján készülő munkahelyek a régieket. Repülőgép makett, függőhíd, csocsó asztal csak néhány dolog, amiben különleges a Distinction Rákóczi téri főhadiszállása. Bemutatjuk az Év irodáját!

A LOFFICE és a Distinction csapata kapta idén az Év irodájának járó Design díjat. Az iroda számtalan különlegességet tartalmaz. Az egyik ilyen, hogy a tárgyalóba egy függőhídon át vezet az út, de van itt repülőgép makett, popcorn gép és csocsó asztal is.


Nézd meg az év irodáját, még több képért kattints a képre vagy ide!
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

A Hír7-nek Klementz Kata a Loffice egyik alapítója és Priskin László a Distinction marketing munkatársa mutatta be az irodát. Mindent úgy alakítottunk ki, hogy az ember és az alkotó folyamat kerüljön a középpontba - mondta Kata, aki nagyon büszke a 250 négyzetméteres egykori műanyagfeldolgozó gyár helyén kialakított irodára. 

Az egyik legötletesebb sarokban az Austrian Airlines jobb időket látott cateringes kocsijai sorakoznak, bennük pedig kávés bögréket tárolnak a dolgozók. 

Nézd meg riportukat az Év irodájáról:

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon