Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. december 05.
 

Napjaink egyik legnépszerűbb magyar énekese december 22-én 20 órától a budapesti MOM Sport Rendezvényközpontban adja elő először új albumán szereplő dalait.

Az elmúlt időszakban több tévéműsorban is feltűnő Király Viktor teljes gőzzel készül és fókuszál decemberi nagykoncertjére.

A negyedik Megasztár-sorozat győztese hónapok óta Amerika és Magyarország között ingázva dolgozik vadonatúj lemezén többek közt olyan neves zeneszerzőkkel, mint Závodi Marcel vagy Doma.

A jóképű énekes karrierje utolérhetetlenül ível felfelé. Kedvessége és profizmusa lenyűgözi a közönségét, színpadi jelenléte, hangja és kisugárzása utánozhatatlan. A minőség, profizmus, elegancia, trendiség a védjegye. Király Viktor év végén megjelenő albumában több múltbéli emléket is feldolgoz gyerekkoráról illetve a szerelemről.

„Olyan zenék lesznek a lemezen, amik nagyon közel állnak hozzám. Nagyzenekarral, fúvósokkal, táncosokkal készülünk a nagykoncertre.Igazi hullámvasút lesz tele érzelmes és pörgős dalokkal” – fogalmazott az előadó.

Az album megjelenésének pontos időpontját egyelőre nem tudni, de az biztos, hogy legalább egy hónappal a december 22-i koncert előtt piacra dobják, így a nagyközönség is megismerheti.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Fantasztikus hangulatot ígérnek a szervezők, akik mindig gondosan figyelnek, hogy minőségi szórakoztatást nyújtsanak a közönségnek.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon