Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Interjúk 2018. szeptember 10.
 

Újra főzőműsorban láthatjuk viszont a képernyőn Ördög Nórát, aki a műsor mellett lassan egy éve közös vlogon dolgozik férjével, erről és még sok minden másról is mesélt Nóri riporterünknek Vásárhelyi Dávidnak.

Két hete indult a MasterChef VIP. Korábban is vezettél főzős műsort, mennyiben más ez, mint a Séfek Séfe?

Nagyon! A Séfek Séfe műsorban olyan embereket láthattunk főzni, akik ezzel szeretnének foglalkozni, míg a sztárok kevésbé voltak gyakorlottak. Számomra a legnagyobb különbség, hogy az előző műsorban nem igazán láttam, hogy főznek a versenyzők, mert végig a séfekkel voltam, akik vakon kóstolták az ételeket. A MasterChef VIP-ben azonban végig ott vagyok a konyhában, így mondhatni egy intenzív főzőkurzust kaptam.

Ahogy említed, a  Séfek Séfében civil szerepelőkkel kellett együtt dolgoznod, míg a MasterChef VIP-ben sztárok ragadnak fakanalat. Mennyire könnyebb illetve nehezebb a velük való forgatás?

Ahogy mondod könnyebb is meg nehezebb is. Egy híresség azért tudja, hogyan kell viselkedni egy kamera előtt, jóval rutinosabban mozognak a stúdióban. Másrészről viszont az ego nagyon keményen benne van a celebek játékában.



Őszintébbek a celebek a civileknél?

Ez egy jó kérdés, nyilván a celebeknél van egy felépített image, amihez tartaniuk kell magukat, még ha a kritika amit a séfek megfogalmaznak fájó és olykor bántó tud lenni. 

Téged mikor láthatunk szereplőként egy főzőműsorban?

Amikor leforgattuk  a MasterChef-et, úgy gondoltam, hogy szívesen beneveznék, de ez nagyjából egy hétig tartott, ugyanis amikor elértünk a döntő hetéhez, ahol a legjobbak mérték össze tudásukat, azt éreztem, hogy közelükben sem vagyok még tudásban, annak ellenére, hogy sokat fejlődtem az elmúlt időszakban.

Majkáék éppen Máltán forgatnak, te pedig Ázsiában voltál (forgattál). Külföldi forgatásra szívesen mennél a jövőben?

Máltára szívesen mentem volna, azért mert nem kell utazniuk, hanem letáboroznak egy adott helyszínen és ott forgatják le a különböző feladatokat. Ami szintén kemény, tehát senki ne gondolja azt, hogy ők nyaralni mentek oda. Az Ázsia Expresszben a nehézséget az okozta, hogy folyamatosan költöznünk kellett. 5000 kilométert tettünk meg, végig egy kis buszban, bőröndből öltözkedve.

Nehezebb volt családdal?

Család nélkül nem tudtam volna elképzelni. Ennyi ideig nem látni a gyerekeimet szörnyű lett volna. Még ez a két és fél hónapos MasterChef forgatás alatt is csak este találkoztam velük, ami szintén megviselt.

Mi a helyzet a Nánásiék vloggal?

Jelenleg nyári álmát alussza. Júliusban fejeztük be a Disneylandes részeket, melyek a France-ba néven futottak. Augusztusban gondoltuk elindítunk egy már leforgatott anyagot, de annyira sűrű volt a nyár és keveset pihentünk, hogy szüneteltettük egy kicsit.

Anno amikor elindítottátok a vlogot, gondoltátok, hogy ekkora sikere lesz?

A szívunk mélyén éreztük, hogy jó lesz. Nagyon élveztük elkészíteni az epizódokat. Ázsiából már júniusban hazajöttünk de novemberig várni kellett, hogy bármit is megmutathassunk a nézőknek. Abban az időben nagyon sokan kezdtek bele ebbe a műfajba így aggódtunk, hogy vajon a mi videóinkra kíváncsiak lesznek-e az emberek.

Szponzorok is megtaláltak titeket elég gyorsan.

Igen és ezért nagyon hálásak is vagyunk. Nagyon sok munkaórát pakolunk bele, ha leosztjuk, mennyi pénz jön be és mennyit foglalkozunk vele, akkor még mindig elég gyatra az órabérünk, de a másik oldalon ott van az élmény, egy értékes brand, ami folyamatosan erősödik. Az elmúlt években sokat lazultam nem vagyok már befeszülve különböző dolgokban, amellett, hogy gyerekeim születtek, a vlognak is köszönhető.  Sokkal többet tudok magamból mutatni, közelebb hoz a csatorna az emberekhez.    

A következő utazás mikor várható? A következő vlog helyszín?

Mostanában nem igazán lesz időnk utazni, amit most fognak majd látni a nézők a vlogon, azt még tavasszal vettük fel. Egy hajós cruise, Földközi-tengeres történet. Annyira tetszett a családnak, hogy úgy döntöttünk szeretnénk a nagyszülőket is elvinni egy ilyen körútra. Ennél az utazásnál nem fogunk vlogolni ez tényleg csak a pihenésről, a családról fog szólni. A szüleim nem szeretnek szerepelni, nem vágynak annyira a figyelemre, amit én tiszteletben tartok. Folyamatosan gondolkozunk azon hova lehetne még elutazni, ami biztos, hogy óriási őrület lett  a kapszula vadászatból, ezért szeretnénk a közeljövőben egyet itthon is összehozni.

Hír7 - Vásárhelyi Dávid

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon