Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. március 30.
 

Egy ország találgatta vajon milyen név alatt folytatja a zenélést a Republic zenekar. Tegnap az esetleges új énekesről szóltak a hírek ma már az új névről.

Republic 67 néven folytatjuk tovább - nyilatkozta a Blikknek a zenekar basszusgitárosa. Azt is elmondta, hogy Sipos F. Tamással most az összecsiszolódási időszakban vannnak.

"Ez nem jelenti azt, hogy új énekest szeretnénk Cipő helyére. Egyelőre keressük azt az embert, akivel megvan az összhang a próbákon és egy esetleges koncerten egyaránt, Tomi pedig nagyon megfelelőnek bizonyul, de meghallgatunk másokat is. Azt is elárulom, a választásunkban nemcsak a szakmai szempontok dominálnak, hanem az érzelmiek is. Mindenképpen szeretnénk jelezni, hogy a jövőben a Republic, mint olyan, már nem létezik. Új korszak kezdődik a zenekar életében.

"Arról viszont nem döntöttünk még, hogy megőrizzük-e a republicos tradíciókat, vagyis hogy a cirkuszi felvonulás vagy a szokásos koncertindító Illés-dal megmarad-e a fellépéseken. Nem tudom, illik-e megőrizni..."

 

A Hír7 is fent van a Facebookon, lájkolj minket te is!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon