Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Hír7 2020. május 01.
 

Az elmúlt hónapok jelentős sikereket hoztak a Hír7 számára. A videós hírportál Facebook oldalán összesen 5,6 millió embert ért el tartalmaival.

Elképesztő nézettségi sikereket tudhat magáének a Hír7. A videós portál, aminek szerkesztői és irányítói feladatait Vásárhelyi Dávid egy személyben látja el az elmúlt hónapokban 5,6 millió embert ért el.

Az elmúlt hetek egyértelműen a Hír7 sikereiről szóltak: tarolt a közösségi felületein, és nőtt az oldal látogatottsága is. A március 31-én és április 1-én feltöltött két videó nézettsége külön-külön 1,5 millió felett jár és elérésében pedig már a 2,5 milliót is meghaladták.  

Továbbra is a koronavírussal kapcsolatos híreink érdeklik a leginkább az olvasóinkat. A áprilisi hónap is - csakúgy, mint a márciusi kiugró napi-, és heti látogatottságot hozott az oldalnak. Érdemes kiemelni azokat a napokat, amikor valamilyen hivatalos bejelentésre került sor a járvánnyal kapcsolatban, mert ezeken a napokan az előző napi látogatottság is megtriplázódott.

Tartalmaink népszerűségét a Facebookon az is bizonyítja, hogy feltöltés után néhány órával több százan osztják meg azokat  ismerőseikkel vagy mondják el véleményüket. A vizsgált időszakban (március 16.- április 31.) 5135-el nőtt a követők száma, ami 22.226% növekedés az előző 48 naphoz képest. A Hír7 facebook oldala így 13.300 facebook követő táborral rendelkezik.


A grafikonon a március 15-től május 1-ig tartó időszak látható.

A következő hetekben számos újdonsággal készülönk, érdemes lesz továbbra is követni minket a hét minden napján!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon