Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. május 20.
 

A Chelsea nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligája 2011/2012-es sorozatát azzal, hogy a müncheni döntőben 1-1-es rendes játékidőt, illetve hosszabbítást követően tizenegyesekkel 4-3-ra legyőzte szombaton a Bayern Münchent.

A Bayern irányította az összecsapást, több ízben el is jutott a Chelsea kapujáig, de Gomez, Ribéry és Robben is rendre rossz megoldást választott nagy helyzetben. Az angolok főként a kontrákra rendezkedtek be, ám nem igazán tudták Neuer kapust komoly feladat elé állítani.

A játék képe a fordulást követően sem változott: a müncheniek támadtak, a londoniak pedig időnként tíz emberrel védekeztek. Helyzetek akadtak, de igazi ziccere egyik gárdának sem volt. Ez így ment egészen a 83. percig, amikor Kroos beívelésénél Müller a kapufa segítségével a hálóba fejelt. Amikor azonban a bajor fővárosban már az ünneplésre készültek, jól érkezett egy szögletre Drogba, és hosszabbításra mentette a találkozót.

A hosszabbításban nagy lehetőséghez jutott a Bayern, ugyanis Drogba szabálytalankodott Ribéryvel szemben a 16-oson belül. A büntetőt azonban Robben Cechbe bombázta - ez lehetett volna a BL-döntők történetének első gólja a hosszabbításban. A Bayernnek még Gomez révén volt egy nagy helyzete a ráadásban, de ez is kimaradt, így jöhettek a büntetők.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon