Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. szeptember 07.
 

Hamis reklámfilmmel reklámozott a Nokia, de bocsánatot kértek.

A mobilcég azt állította, hogy az általuk készített reklámban szereplő videót a cég új okostelefonjával, a Lumia 920-szal vették fel, de valójában egy másik eszközzel készült - írja az Index.

A reklámban az látható, hogy egy férfi lefilmezi barátnőjét új okostelefonjával, miközben mindketten bicikliznek. A cég osztott képernyőn mutatja be, mekkora a különbség ha bekapcsolják a telefonba épített képstabilizáló funkciót (optical image stabilization – OIS), elvileg mind a képek, mind a videók jóval élesebbek, a felvétel kevésbé mosódik el, a kép nem rángatózik.

A Verge azonban észrevette, hogy a biciklis jelenetben az egyik ház ablakáról visszatükröződik a felvételek valódi rögzítője, egy kamerás kocsi. (A lebukás pillanata 0:27-nél.) A Nokia elismerte a dolgot, szerintük olyan videót készítettek, amely bemutatja mire képes az új technológia, viszont nem a Lumia 920-szal.

A hír nem tesz jót a most bemutatott Lumia 920 okostelefonnak. A befektetőknek már most is kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy a Windows Phone 8-cal felszerelt telefon képes-e beváltani a hozzá fűzött reményeket, szerdán nyolc százalékkal, csütörtökön pedig további hat százalékkal estek a Nokia-részvények - értesült az index.hu hírportál.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon