Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. szeptember 16.
 

Ganxsta Zolee után Kóbor Jánossá alakult Pásztor Anna a Sztárban sztár második felvonásában. Az énekesnő az adás után rövid interjút adott riporterünknek.

Második hete bújsz mások bőrébe, mennyire könnyű átalakulni?

Mindig tele vagyok kétségekkel, ez a műfaj nagyon nehéz. Figyelni kell a hangra, a mozgásra, a belső lélek jelenlétére. Mi nem vagyunk profi utánzók, őrületes kihívás hétről hétre más bőrébe bújni. Nagyon érdekes játék, hihetetlen izgalmakkal. Szerencsére egy nagyon profi stábbal dolgozhatunk, a sminkek, a ruhák, a háttértáncosok, a díszletek a legvadabbak. Egy szó mint száz hihetetlen ziccer.


Anna az adás után riporterünkkel szelfizett. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Fel se ismerlek, milyen maszk van rajtad? 

Az helyzet, hogy hétről hétre csúnyább vagyok. Én biztos vagyok abban, hogy az eredeti előadók nem ennyire csúnyák, csak rajtam áll az ő arcuk ennyire rondán. Múlt héten Ganxsta Zolee voltam, így nagyon szőrössé váltam, erre a hétre pedig az Omega frontemberét kaptam. Ez egyébként szilikon, ami rá van ragasztva az arcomra, van még paróka és végül a smink. Képzeld még a maszkot is maszkírozzák. Elképesztő meló van ebben, három és félórán keresztül ülök a sminkszobában.

Nehéz ezzel a maszkkal énekelni?

Igen! Bár mozog és felveszi az arcmozgását, de egy kicsit befeszül az ember, van egy kínos feszülés az ember nyakában.


Kóbor Jánossal sikerült találkozni? 

Találkoztam vele, bejött amikor a kisfilmet forgattuk. Nagyon aranyos volt, hihetetlen egy ember, két lábbal a földön áll. Élő legendákkal találkozhatok, nem beszélve arról, hogy Benkővel együtt voltam a színpadon. Ez egy álom egy őrületes játék, nagyon hálás vagyok, hogy itt lehettek és kipróbálhatom magam.

Hogyan készülsz a jövő hétre? 

Nagyon sokan mondták, hogy ez egyszerű lesz. Többen magyar Lady Gagának hívnak. Nagyon különbözőek vagyunk Gagával. Ő is extrém, de én máshogy vagyok extrém. Kíváncsi vagyok milyen lesz a kosztüm, melyik számot kapom. Neki van millió egy arca, vajon melyik leszek én, hát ez kiderül jövő héten vasárnap a Sztárban sztárban.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon