Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. október 25.
 

Jövő év elejére halasztotta a Sony filmstúdió George Clooney második világháborús drámájának bemutatását, így a Műkincsvadászok című produkció nem jöhet szóba az Oscar-díjért folyó idei versengésben.

A film premierjét az eredeti tervek szerint december 18-ára időzítették Észak-Amerikában. A produkciót Clooney rendezőként, társ-forgatókönyvíróként és színészként is jegyzi. Korábban a legesélyesebbek között tartották számon az idei hollywoodi díjszezonban.

A Sony a halasztást szerdán azzal magyarázta, hogy Clooneynak több időre van szüksége a film látványeffektusainak befejezéséhez.

A megtörtént eseményeken alapuló Műkincsvadászok egy amerikai-brit csoportról szól, amelynek tagjai a második világháború idején életük kockáztatásával kutatták fel a nácik által elrabolt műkincseket.

A sztárszereposztásban Matt Damon, Bill Murray, Daniel Craig, Jean Dujardin, továbbá Cate Blanchett és John Goodman is helyet kapott. Clooney az amerikai hadsereg tisztjét, George Stout restaurátort alakítja, aki műkincsek tízezreit szerezte vissza a náciktól.

Korábbi híradások arról szóltak, hogy Clooney júniusban Berlinben befejezte a forgatást, és megkezdődtek a film utómunkái.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon