Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. szeptember 09.
 

Hatalmas show-val tért vissza az ország legnagyobb házibulija a Sztárban sztár. A műsorban ezúttal is más előadók bőrébe bújtak a magyar énekesek. Az első távozó Völgyi Zsuzsi volt.

Cee Lo Green, Madonna és Deák Bill Gyula csak néhány énekes, akik megelevenedtek a vasárnap esti Sztárban sztárban. Az első évadhoz hasonlóan idén is 12 fantasztikus énekes alakul át estéről estére. Sajnos azonban minden héten egy versenyzőtől búcsút kell vennünk, ezúttal az ex Romanticos Völgyi Zsuzsi távozott. A zsűri egy kivétellel változatlan maradt, az újoncként bekerült Bereczki Zoltán, csendesebb volt a vártnál, ellentétben Hajóssal, aki az este folyamán brillírozott. 


Vastag Tomi egy igazi legendát, John Lennont testesítette meg a színpadon.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Az már a Nagy Duettben kiderült, hogy a Megasztár 5. legsikeresebb férfi előadójának, Kökény Attilának elképesztő humora van. Vasárnap este az egyik legmegosztóbb énekest Conchita Wurstot kellett megformálnia. Míg Attila az Eurovízió győztes dalát énekelte, addig Dukai Regina Jon Bon Jovit alakította a Sztárban sztár első adásában, nem túl nagy sikerrel. Az adás végén ő és Völgyi Zsuzsi állt Tilla mellett, ők kapták ugyanis a legkevesebb szavazatot a zsűritől és a nézőktől egyaránt.

A Sztárban sztár egyébként több mint 3 millió nézőt ültetett a képernyők elé, kiemelkedő nézettségének köszönhetően a 36. hét legnézettebb műsora lett a TV2-n. A tavalyi évad első adásához képest a tegnapi adásba 600 000-rel többen néztek bele a 18-59 éves célcsoportból.  

A második adásban is lesznek érdekes arcok, feltűnik majd Pink, Cher és Mező Misi is.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon