Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. október 08.
 

Egy videó, ami megérintette Skandináviát. Lovisa 14 évesen megerőszakolták, és most megmutatja a világnak a fájdalmát.

Ő még csak 14 éves, de már szörnyű dolgokat tapasztalt meg. Lovisa Nystrandot egy 19 éves fiú erőszakolta meg, akit szerdán két évre ítéltek.


A vékony sötét hajú svéd lány az ítélet kihirdetése után azt írta Facebook oldalára: "Micsoda megkönnyebbülés, hogy az idióta két évet kapott. Végre fellélegezhetek ".

De Lovisa nem elégedett meg ennyivel, egy zenei aláfestéssel ellátott videót is megjelentetett a Facebook oldalán: "Hogyan történt" címmel. A videó érdekessége, azonban, hogy egyetlen szó sem hangzik el benne.

Lovisa komoly arccal papírra vetett üzenetek tart maga, amelyben leírja a vele történteket, és azt hogyan dolgozza fel a szörnyű élményt.

"Alig több mint egy hónappal ezelőtt megerőszakolták," olvasható a lapon. "Mindenre emlékszem, sírtam, és vér borított. Ez a legrosszabb dolog, ami velem történt. "

Csak egyszer mosolyog, felszabadultan a videó legvégén, amikor a "csodálatos barátainak" és a "remek családjának" köszönetet mond, felemelve a szív motívumot.

Svédországot meghatotta a bátor lány, aki azért küzd, hogy visszatérjen a normális életbe. Egy napon belül több mint 30 000 lájkolták, és 600 írták meg véleményüket. Pénteken a svéd Expressen újság is leközölte Lovisa történetét az első oldalon.

Az ítéletet követő kezdeti megkönnyebbülés után visszatért gyász. Ő két évet kapott, én pedig életfogytiglant - írta Lovisa a Facebook-on. Végül nyilvánosságra hozta a videót.

Az együttérzés elsöprő volt az első perctől fogva. Fiatal lányok, akik hasonlót éltek át jelentkeztek a rendőrségen.

Megpróbálom meggyőzni őket, hogy tegyenek feljelentést - mondta Lovisa. Ő maga még ugyanazon az éjszakán, amikor megerőszakolták, elment a rendőrségre.

Lovisa szülei támogatják lányukat. Anne Nystrand, az édesanya szerint: Lovisa mindig nagyon bátor, erős és értelmes volt. Hihetetlenül büszke vagyok arra, hogy a nyilvánossághoz fordult.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon