Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. szeptember 06.
 

Alföldi Róbert legújabb könyvében kendőzetlenül beszél a homoszexualitásról. A Nemzeti Színházról írt könyvben egy külön fejezetet szentel ennek a témának.

A Nemzeti Színház egykori igazgatója Alföldi Róbert Öt nemzeti év című könyvében arról is nyíltan beszélt, miért nincsenek barátai, miért szorong civilként, illetve, hogy ha "családpolitikailag" rendben lenne, sokkal nagyobb eséllyel folytathatta volna a munkát a teátrum élén.

"Ennyit tudtam tenni. Ennyit azért, hogy az immár sóval behintett egykori Nemzeti Színház arcképe megmaradjon, előadásaik emlékét őrizze egy verbális portré" – írja a szerző előszavában.

„Erről a fejezetről azt gondoltam, hogy nem lesz benne a könyvben. Mert nem akarok szenzációs fejezetet a Nemzetiről szóló könyvbe, semmi olyasmit, hogy „lám-lám, végre bevallja, pedig úgyis tudtuk” – olvasható a homoszexualitásról szóló fejezetben.

„Nem saját érdekeltségem okán jelentek meg meleg szereplők vagy erről szóló darabok a Nemzeti Színház műsorán. Ennél azért nagyobb léptékben gondolkodom az életről és a színházról is” - írja a Jászai Mari-díjas rendező.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon