Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2013. március 07.
 

Új hangok, új sztárok, hatalmas szülinapi buli. Március 9-én délután 5 órától, a hallgatókkal közösen ünnepli első születésnapját a 89,5 Music FM.

Születésnapi hangulatban telik a 89,5 Music FM mai napja. Pontosan egy évvel ezelőtt indult el a rádió, azóta töretlen sikerrel szólítja meg, éri el hallgatóit. A cég vezetése – a hallgatók igényeihez igazodva és az elmúlt egy év tapasztalatai alapján – úgy döntött, hogy frissíti arculatát és műsorainak egy részét.

A hajnali órákban rádiózók mától új hangokat is hallhatnak a 89,5 Music FM Önindító című műsorában. Az állandó páros, Pordán Petra és István Dani műsorvezetők mellett ezentúl Tóth Gabi, Hajdu Péter, Világi Péter és Horváth Szilárd is csatlakozik a reggeli adáshoz, méghozzá mindegyikük minden héten egy-egy napra.

A reggeli műsor új műsorelemmel is bővül: Call Up Comedy néven telefonos ámokfutásba kezd három jól ismert standup-os: Kormos Anett, Janklovics Péter és Mogács Dániel. Mától ők hárman telefonbetyárkodnak; azaz felhívják azokat, akiket ismerőseik, rokonaik szeretnének megtréfálni…

A drive time-ban is változás történt: a Délutáni Road Show száguldó riportere ezentúl a "nem komplett" időjós, vagy ahogy még nevezik, a soproni skizo Horváth Szilárd a műsorvezető Balog Tamás oldalán.

A hétvégi reggeleket pedig Juhász Gergő teszi még színesebbé, miközben megmutatja a hét legjobb pillanatait a hallgatóknak. Megújult a rádió szignálparkja is. A jövőben a 89,5 Music Fm amerikai station-hangja elképesztő orgánumával nem csak a műsorvezetőket, hanem a zeneszámokat is felkonferálja.

És hogy a hallgatók személyesen is részesei lehessenek a nagy ünneplésnek, a rádió március 9-én szombaton hatalmas születésnapi összehoz minket partyt rendez a Syma Csarnokban. 17 órától másnap hajnal 5-ig 18 fellépő és 10 Music Killers DJ gondoskodik arról, hogy a 89,5 Music Fm születésnapi partyja feledhetetlen esemény legyen.

A rendezvényen egész este jelen lesz a Hír7 stábja. Exkluzív videók, interjúk hamarosan!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon