Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. október 31.
 

Úgy tűnik végre pont kerülhet a Madeleine McCann ügyre, a helyi rendőrség szerint egy korábbi alkalmazott rabolhatta el a kislányt. A hatóságok állítólag már azonosították is a gyanúsított férfit.

Az egyelőre meg nem nevezett férfi bosszúból vitte el a kislányt, amiért napokkal korábban kirúgták az intézményből. A rendőrség szerint Maddie már nem él, a feltételezésük szerint a férfi megölte őt.

A nyomozást az nehezítette, hogy a férfi néhány évvel ezelőtt egy balesetben meghalt. A portugál rendőrség ennek ellenére elindult az új nyomon. A férfi mobiltelefonjának cellainformációiból megtudták, hogy Maddie elrablásának napján a McCann család üdülőépületének közelében járt.

Megkeresték a gyanúsított özvegyét is, azt azonban nem árulták el milyen információkat kaptak tőle. A portugálok nagy erővel nyomoznak a férfi után, de hogy van-e még bizonyítékuk a férfi ellen azt egyenlőre nem tudni.

A brit kislányt 2008. május elején rabolta el valaki a portugáliai Praia da Luz egyik üdülőjéből, miután szülei magára hagyták őt az épületben két kistestvérével.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon