Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. december 13.
 

A legtöbbet Britney Spears, Taylor Swift és Rihanna keresett a zenei világban.

Britney Spears volt a legjobban kereső női sztár a zenei világban: a Forbes magazin szerdán közzétett listája szerint 58 millió dollárt (12,5 milliárd forint) kapott az elmúlt évben, amivel még Taylor Swift bevételét is túlszárnyalta.

A 22 éves country-pop énekesnő hatalmas sikerű koncertturnéjának, a CoverGirls kozmetikumokkal kapcsolatos szerződésének és Red című albumának köszönhetően 57 millió dollárt (12,3 milliárd forint) könyvelhetett el.

Harmadikként Rihanna futott be, aki 53 milliót (11,4 milliárd forint) vihetett haza. Lady Gaga tavaly még első volt, most viszont meg kellett elégednie a negyedik hellyel 52 millió dolláros (11,2 milliárd forint) bevétele alapján. A 28 esztendős Katy Perry, akinek egyetlen albumán öt listavezető dal szerepelt, ami rajta kívül csak Michael Jacksonnak sikerült, 45 millió dollárral (9,7 milliárd forint) került be az öt legjobban kereső közé.

A 31 éves Britney Spears egy éve még sereghajtó volt a tízes listán, Femme Fatale című lemeze és koncertturnéja azonban idén a csúcsra repítette. Az énekesnő szeptemberben az amerikai X Faktor zsűrijének új tagja lett, amivel éves szinten 15 millió dollárt keres. "Az emberek szeretik a nagy visszatéréseket: Britney sohasem szűnt meg szupersztárnak lenni" - magyarázta Steve Stoute piaci szakértő.

Madonna 30 millió dolláros (6,5 milliárd forint) jövedelme a kilencedik helyre volt elég. A hatalmas bevételek ellenére a legjobban kereső női előadók közül csak nyolc szerepel a 25 legnagyobb bevételű zenész között a Forbes számításai szerint.

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon