Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. július 04.
 

Ismét nekivágnak egy tehetségkutatónak az ország kedvenc diákjai. Rubay Lacika, Sztojka Vanessza vagy éppen Radics Jani egyszer már bizonyított, most újra kipróbálják magukat a Rising starban.

A TV2-n ősszel elindul a világ legtrendibb tehetségkutatója a Rising Star. A múlt héten több napos válogatást tartott a csatorna, erről hosszabb beszámolót és képeket itt talál.

A pénteki válogatáson feltűnt néhány ismerős arc is. A TV2 nagy sikerű produkciójából, az Ének iskolájából számos diák döntött úgy, hogy szeretné magát ismét kipróbálni. Szeretek énekelni és szeretnék bekerülni a Rising Starba - mondta a Hír7-nek Rubay Lacika, aki természetesen nem hanyagolja a műsor óta a boxot.


A kisfiú nagyon szeretne bekerülni, elmondása szerint mindene a zene.
Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Természetesen nem ő az egyetlen fiatal tehetség, aki szeretne bekerülni a műsorba, hogy aztán a közönség egy mobilapplikáción keresztül értékelhesse a produkcióját. Ha pedig minden rendben ment és a nézők úgy döntöttek továbbjuthat az előadó, akkor felemelkedik egy gigantikus LED fal, ami azt jelenti, hogy a versenyző elegendő szavazatot kapott a nézőktől.

Radics Jani szintén feltűnt a válogatáson, tanára Király Viktor is elkísérte őt. Nem terveztem, hogy eljövök, véletlenül keveredtem ide, de természetesen szurkolok a tanítványomnak, akire nagyon büszke vagyok - mondta Viktor.

Szulák Andrea osztályába járó kárpátaljai lány Sztojka Vanessza is jelentkezett a műsorba. A lány félénken üldögélt a válogatáson, de Radics Jani hamar felvidította a láthatóan zavarban lévő Vanesszát. Amikor rákerült a sor felnőtteket megszégyenítő profizmussal küzdötte le lámpalázát és kápráztatta el hangjával a szerkesztőket.

Hír7

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon