Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2016. június 03.
 

75 millió eladott lemez, számtalan világkörüli turné és listavezető sláger – csak néhány siker, amelyet a Roxette elért a 30 éves karrierje alatt. És bár az együttest büszkeséggel töltik el az elért eredmények, a duó tagjai továbbra is előre tekintenek – erről is szól a holnap megjelenő Good Karma című lemezük.

A Good Karma a svéd banda tízedik stúdióalbuma az első, 1986-os „Pearls of Passion" debütáló nagylemez óta. Az új anyag egyszerre ötvözi a jól bevált Roxette balladákat egy modernebb, elektronikus zenei stílussal, ezzel adva megújult, egységes hangzást az egész albumnak.

Az albumon új producerrel dolgoztak, az Addeboy vs Cliff. svéd párossal alkotott közös munka eredményeként született „You Make It Sound So Simple" és „From A Distance" számok a jól ismert vokálokat egy elektronikus miliőbe repítik és hoznak létre ezáltal egy ismerősen ismeretlen hangzást. A már március óta elérhető „It Just Happens" visszahozza a klasszikus Roxette-balladák hangulatát, amelyet a „This One" című szám is felidéz.

A lemez következő dala, a „Some Other Summer" egy ízig-vérig nyári sláger, míg a „Why Don't You Bring Me Flowers?" egy komolyabb, letisztult produkció, amely az énekesnő hangjára fókuszál. Az album utolsó előtti számán újra érződik a producer duó modern hatása: a „20 BPM" egy elektro-popdal, majd az együttes a melankolikus „April Clouds" szám „I wish you the best" sorával zár, és ezzel a jókívánsággal búcsúzik a rajongóktól is, a következő megjelenésig.

A Good Karma tehát az ellentétekre épül: régi és új, komoly és komolytalan, férfi és nő találkozása. Az eredmény? A banda szerint az eddigi legjobb Roxette album. Holnaptól a Ti véleményetekre is kíváncsiak vagyunk!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon