Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. január 12.
 

Ma este hatodjára is kinyitja kapuit a Valóvilág villája. Őrült fazonokkal, új szabályokkal és egy teljesen megújult villával tér vissza Magyarország legnézettebb valóságshowja az RTL2-re. A csatorna meghívására a Hír7 is benézhetett a luxusbörtönbe.

A külső igen, de a helyszín nem változott a villa továbbra is az RTL Klub székházától nem messze található. A Valóvilág 5-ből jól ismert arénát is meghagyták a készítők, bár az idei szériában ez az objektum nem kap szerepet. A pénteki sajtóbejárást Istenes Bence tartotta, aki Liluval együtt vezeti majd a Valóvilág hatodik szériáját.

Az új évad nem az RTL Klubra érkezik, hanem a kábelcsatornájára az RTL2-re. Napi egyórás összefoglalókkal jelentkezik majd a műsor, de mindennap lesz ismétlése is. Ezen kívül az Éjjel-Nappal Budapest reklámja közben az RTL-es nézők is kapnak majd egy kis ízelítőt a villalakók életéből. A VV6 élő streamet a nézők a valovilag.hu oldalon láthatják 22.30 és reggel 7 között.


A lakóknak 220 négyzetméteren kell osztoz­niuk. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7
Még több képért kattints a képre vagy ide!

Idén 11 játékos költözik be a villába, közülük hatan ma este. Alexa, Aurelio, Charlotte, Simon, Zsolt és Iza kaptak lehetőséget arra, hogy elsőként költözhessenek be.

A villa tervezője 2014-ben Karajz Zsolt volt, aki egy ökovillat álmodott meg. Vissza a természethez ez volt a jelmondat. A korábbi nevén nyugi szoba teljesen átalakult, „halas" szoba lett belőle, ahol a halmintás tapéta mellett kitömött halak, úszók, halas képek és egy igazi akvárium is lesz.

A Hír7 kameráját beengedték a villát körbevevő titkos folyósora. Amit a nézők és a lakók se láthatnak, itt dolgoznak ugyanis az operatőrök. Nézd meg riportunkat!



Idén teljesen megváltozik a szavazási rendszer. A szavazáshoz szükséges mobil alkalmazást (applikációt) már most elérhető, akár Android, iPhone, vagy Windows Phone típusú telefonkészülékekre. A mobil alkalmazás letöltéséhez regisztrálni kell, így mindenkinek egy szavazata lesz a telefonszáma alapján.

További újdonságok közé tartozik, hogy az adás alatt leadott szavazatot vissza is lehet vonni. Így ha például a párbaj alatt megváltozott a véleményünk, a játékosra leadott szavazatot visszavonhatjuk és leadhatjuk a másik szimpatikusabb játékosra. Így egészen a műsor végéig tudjuk módosítani melyik versenyzőt szeretnénk szavazatunkkal támogatni.

Ma este 19:00-tól tehát elindul a Valóvilág 6 az RTL2-n, sok minden változik egy azonban biztos nem, továbbra is a lét a tét.

Szerző: Vásárhelyi Dávid
Fotók: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon