Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 07.
 

Számtalan helyen éri súlyos kritika az X-faktor versenyzőjét Csobot Adélt. A nézők szerint nem érdemelte meg az élő show-ba jutást.

Korábban a Friss újság írt arról, hogy Adél egy úgynevezett direct catingon keresztül jutott be a tehetségkutatóba. Ez azt jelenti, hogy a versenyző nem jelentkezett a műsorba, hanem a szerkesztők keresték meg és kérték meg arra, hogy énekeljen a műsorban.

„Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-faktorba, a tehetségkutató műsor megfigyelői kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a médiabefutó kolozsvári szakaszán történt meg, ugyanis a magyarországi tv-csatorna megfigyelői végig jelen voltak a vetélkedőn” – nyilatkozta Csobot Adél. Mindezek ellenére jó érzés volt hallani, hogy kiszemeltek” – tette hozzá mosolyogva.

Az énekesnőnek sikerült a legjobb 12-be verekednie magát. Ez azonban egyáltalán nem tetszik a nézőknek. Az X-faktor hivatalos facebook oldalán, több tucat kritika éri a lányt.

Adél remélem hamar kiesik... (csúnya dolog, hogy ezt mondom, de el sem kellett volna jutnia idáig) Csak az a baj, hogy más jó hangú lány helyét elfoglalja: gondolok itt Danics Dórára, neki ott lett volna a helye az élő showban! Számomra is idegesítő Adél - írja az egyik hozzászóló.

A botrány után ma este kiderül kit visz az élő showba Keresztes Ildikó és Nagy Feró!

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon