Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. július 14.
 

Tegnap este véget ért a Balaton Sound augusztusban azonban ismét felpezsdül Zamárdi. Hazai- és világsztárok szórakoztatják majd a közönséget a STRAND – Nagyon Zene Fesztiválon.

A négynapos eseményre Parov Stelar mellé John Newman, a Knife Party, Dub FX és Wilkinson is csatlakozott, de a hazai mezőnyből a Petőfi Rádió 100 legfontosabb előadója is színpadra lép majd. Augusztus 20-án ugyancsak itt ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda.

2013-ban a Nagyon Balaton rendezvénysorozat keretében sikerrel debütált Zamárdiban a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. “Amint a Fesztivál szlogenjéből is kiderül, a STRAND erősen kötődik a Petőfi Rádióhoz. A szervezőknek és nekünk is az a szándékunk, hogy ezen a csodaszép helyszínen idén már négy nap alatt számos olyan hazai és nemzetközi produkcióval találkozzanak a hallgatóink, amelyek a Petőfi Rádió adásában is állandó vendégek. A hazai felhozatalt idén is a teljesség igénye jellemzi majd, amelyben a már befutott sztárok és a legfrissebb nevek is képviselik magukat, a nemzetközi kínálat pedig méltón tükrözi az adó sokszínűségét” – mondta el Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője.

A nők kedvence érkezik

A szervezők elhívták a fiatal brit popsztár, John Newmant, aki az elmúlt időben a világ legfontosabb slágerlistáit hódította meg. Newman “Love me Again” című dala hosszú ideje állandó vendége a leghallgatottabb, igazán minőségi zenét játsszó adóknak, de a Rudimental “hangjaként” is sok rajongót szerzett már magának és idehaza is sokezres tábort mondhat magáénak. A hihetetlen hanggal megáldott sztár világkörüli turné keretében most először lép fel Magyarországon.

Dub FX sokszor járt már nálunk, saját elmondása szerint az Egyesült Államok után Magyarországon rajonganak érte a legtöbben. Aki látta már élőben, vagy akár a YouTube-on utcai, vagy éppen fesztiválos fellépését, tudja, hogy miért szereti ennyire a hazai nagyérdemű. Nem kérdés, hogy a Balaton partján is óriási built celebrál majd jegyese, Flower Fairy oldalán.

“A közönségünk által várt nemzetközi fellépők mellett fontos számunkra, hogy a hazai kínálat is minden igényt kielégítsen. A közel 100, magyar produkció közül már most biztosra vehető, hogy augusztus 20-23. között a STRANDon találkozhatunk majd a Quimbyvel, az Irie Maffiával, a Punnany Massif-fal és a Brains csapatával, augusztus 20-án, a STRAND nyitónapján pedig igazán ünnepi, egy teljes életművet bemutató nagykoncerttel lép színpadra a 25 éves Tankcsapda!”- mondta el Fülöp Zoltán, az eseményt szervező VOLT Produkció egyik vezetője.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon