Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2012. december 03.
 

Kim Dzsong Un észak-koreai államfő az idei év legszexibb férfiúja - jelentette kedden a kínai állami sajtó, készpénznek véve egy szatirikus amerikai portál írását.

A Zsenmin Zsipao (Néplap) internetes kiadása angol és kínai nyelvű változatának nemzetközi rovatában bőséges részleteket közölt a The Onion című amerikai szatirikus hírportál cikkéből. Ráadásul az íráshoz 55 fotót is mellékelt a legifjabb Kimről.

"Elragadóan csinos kerek arcával, fiatalos bájával és erős, zömök alakjával ez a phenjani szívtipró a megtestesült álma minden nőnek" - idézte a Zsenmin Zsipao szó szerint a The Onion cikkét. A további idézetek szerint Kim "a hatalom kisugárzásával van megáldva, amely elrejti a külvilág elől aranyos, meghitt lényét". A lap áradozva dicsérte az észak-koreai politikus "kifogástalan divatérzékét, csinos rövid frizuráját és híres mosolyát, amely mindenkit elragadtat".

Idézte továbbá egy bizonyos "Marissa Blake-Zweiber" nevű állítólagos stílusszakértő véleményét, aki szerint Kim "rendelkezik azzal a ritka képességgel, hogy egyesíti magában a szeretetreméltóságot a macho kisugárzással".

MTI

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon