Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2012. október 16.
 

A Periodika magazin Marion Cotillard francia színésznőt választotta a világ legszexisebb nőjének. Tavaly ezt a címet Irina Shayk orosz topmodell, korábban pedig két éven keresztül Angelina Jolie viselte.

A magyar lap szavazásán megválasztották a világ legszexisebb férfiját is.

A legdögösebb férfinak az olvasók Chris Hemsworth ausztrál filmsztárt választották. A 29 éves sármőr a Thor és A hófehér és a vadász című filmeknek köszönheti népszerűségét. Az eredményeket 2012. október 8-án Gryllus Dorka magyar színésznő jelentette be.

- Reálisan csak a női mezőnyt látom át: Marion Cotillard győzelme bizonyos szempontok miatt megdöbbentett, de igazán nem gondolom, hogy bármi akadálya lenne annak, hogy egy nő 37 évesen is vonzó legyen – mondta a Hír7-nek a lap főszerkesztője, Mészáros Márton, aki évek óta írja blogját.

A színésznő egyébként férjezett, Guillaume Canet francia színész hitvese, idén adott életet első gyermekének.

A férfiak és a nők húszas listáján nem csak filmsztárok, hanem más hírességek is helyet kaptak. Nem volt kérdés, hogy például Bérénice Marlohe, Miranda Kerr, Mila Kunis, Megan Fox, vagy éppen Bradley Cooper, Daniel Craig, Ryan Rynolds, Robert Pattinson vagy Tom Hiddleston neve is felkerüljön a listára. Viszont a tavalyi győztes Johnny Depp nem jutott idén az olvasók eszébe.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon