Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. szeptember 13.
 

Nem kizárt, hogy Risztov Éva is szexuális zaklatás áldozata volt az uszodában akkor, amikor Szepesi Niki, hisz a két lány együtt edzett.

Az olimpiai bajnok úszónőnek, Risztov Évának is tanúskodnia kell a szexuális molesztálás ügyében – értesült a Bors. Mint arról beszámoltunk, Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című könyvében arról írt, hogy 13 éves korában szexuálisan zaklatta őt a masszőrje a gyúrószobában.

Az egykori Európa-bajnoki ezüstérmes sportoló elmondása szerint nem ő volt az egyetlen, akit illetlenül érintett Bacsa István. Az úszónő szerint mindenki áldozatul esett, aki abban az időben versenyszerűen úszott, s az állítását már két úszónő is megerősítette, az egyikük ezt írta a Facebook-oldalán: „ha Bacsa István Kicsi bácsiról van szó, akkor igazolni tudom, hogy valós, mivel én is áldozata lettem”.

A botrány kirobbanása után az ügyben a Magyar Úszószövetség ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, a nyomozást a BRFK gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya indította el. A Bors úgy tudja, hogy Szepesi első kihallgatása után a rendőrök bekérték a szövetségtől minden úszónő telefonszámát, aki Nikolettel együtt úszott. Köztük van a 2012-es londoni játékokon aranyérmet szerzett hosszútávúszó Risztov Éva is.

Már megkapta a „behívóját” a rendőrségtől, de az első megbeszélt időpontban nem jelent meg, azt hiszem, hivatalos elfoglaltsága miatt – mondta a Borsnak egy, az úszónőhöz közelálló, a neve elhallgatását kérő informátor.

"Úgy tudom, most egy új időpontot egyeztetnek, a rendőrök ugyanis ragaszkodnak ahhoz, hogy tanúként hallgassák ki. Rajta kívül minden úszónőt, akivel abban az időben együtt versenyeztek berendelnek a Teve utcába, mert kizárólag az ő vallomásuk alapján tudják tisztázni, mi is történt akkoriban a gyúrószobában. Éva egyébként senkinek sem beszél a múltban történtekről, de szemmel láthatóan megérintette az ügy" – mondta a lapnak az informátor.

Risztov Éva a Borsnak egyenlőre annyit mondott, amint konkrétumokkal tud szolgálni, nyilatkozik.

Forrás: Bors

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon