Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. április 25.
 

Az utolsó simításokat végzik a Budapest Parkban. A Kiscsillag zenekar koncertjével indul a harmadik szezon tele meglepetésekkel és újdonságokkal. A nyitás előtt beengedték a Hír7 kameráját.

A Park idén teljes arculatváltáson ment keresztül. A szervezők szeretek volna egy mesésebb, varázslatosabb szórakozóhelyet létrehozni. Számos új helyszínen bulizhatnak majd a fiatalok egyik ilyen a Park Dance Aréna, ahol az elektronikus zene kedvelői, olyan DJ-ket láthatnak majd, mint Bárány Attila, Chris Lawyer, Metzker Viktória vagy éppen a Stereo Palma.


Még több képért kattints a fotóra! Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

A sajtótájékoztatón megjelent Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál ügyvezetője is, aki részletesen ismertette a programot és elmondta, hogy a Budapest Park mára elérte, hogy az egyik konkurenciája a Sportaréna legyen.

Ebben az évben még több külföldi együttest hívnak, de a hazai előadók színe java is feltűnik majd a következő öt hónapban.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

Kapcsolódó videó
A Sportaréna konkurenciája lehet a Park Az utolsó simításokat végzik a Budapest Parkban. A Kiscsillag zenekar koncertjével indul a harmadik szezon tele meglepetésekkel és újdonságokkal. A nyitás előtt bennengedték a Hír7 kameráját.
 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon