Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. szeptember 19.
 

Októbertől másfél hónapon át Dél-Afrikából szól a Class FM népszerű reggeli műsora. Ez igazi szenzációnak számít, hiszen még sosem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről.

Életük legextrémebb kalandjában vesz részt hamarosan a Morning Show hármasa! Vadon Janiék jelentkeztek már cápákkal teli akváriumból, atomerőműből, és száguldó kamion tetejéről is, most azonban minden eddiginél tovább merészkednek. A leghallgatottabb rádió reggeli műsora hamarosan elhagyja Európát, és egészen Dél-Afrikáig repül, hogy igazi szenzációként egy hazánktól közel 9000 kilométerre fekvő szafari park közvetlen közeléből jelentkezzenek nap mint nap.

Októberben indul a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, amelynek ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani lesznek a műsorvezetői. Erre az időre Balázsékkal a Morning Show is Dél-Afrikába költözik: a reggeli műsor a Kruger Nemzeti Park környékére települ ki. Balázs és Jani október elején repülnek el, az exkluzív helyszínre Rákóczi Feri is velük tart.

„Még soha nem volt rá példa, hogy egy piacvezető rádióműsor ilyen hosszú időn keresztül jelentkezzen egy másik kontinensről. A Class FM egy technikailag is egyedülálló projektet valósít meg ezzel, hiszen a Morning Show közel 9000 kilométer távolságból szól majd másfél hónapon keresztül. Egy szerkesztő és több technikus is kiutazik Balázsékkal. Az biztos, hogy az összeszokott, profi csapat garantáltan olyan hangulatot teremt majd minden reggel, amelyre Dél-Afrikában és itthon is élvezet lesz felébredni.” - mondta Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója.

Nézd meg riportunkat a tegnapi sajtótájékoztatóról:

Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon