Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. szeptember 10.
 

Egy óriási űrbázishoz hasonlít a TV2 vadonatúj stúdiója, melyet a múlt héten adtak át. A csatorna egy különleges kertet is épített a tíz éves Mokkának.

A múlt héten tartotta őszi sajtótájékoztatóját a TV2 csoport, erről részletesen itt írtunk. A csütörtökön tartott sajtótúra keretében három helyszínre vitték az újságírókat. Az első a Mokka kert volt, mely már pénteken látható volt a kereskedelmi csatornán, hiszen itt zajlottak a reggeli műsor beszélgetései.


Zajlanak a Sztárban sztár próbái a megújult L2-es studióban.


A második helyszín a szeptember 28-án startoló Bumm című produkció stúdiója, ahol a sajtótájékoztató nagyrésze zajlott. Említésre méltó még, hogy idén megújult az infotainment stúdió, a jelenleg a Sztárban sztárnak helyet adó 2-es stúdió és megépült a 3-as stúdió is. A TV2 Csoport ugyanakkor további invesztícióban gondolkodik, mint mondták keresik az akvizíciós lehetőségeket.

Az eseményen kapcsolták a harmadik egyben utolsó helyszínt, Tillát, aki már nagyban próbált a vasárnap este indult Sztárban sztárra, de néhány percet azért szakított arra, hogy köszöntse a megjelent újságírókat.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon