Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2015. október 05.
 

Új hírportált indított a TV2 Csoport, a weboldal legfontosabb célkitűzése, hogy térben és időben személyre szabható formában hozza el a nap legfontosabb híreit 24 órában. Az új oldalról Azurák Csaba, a médiacsoport aktuális műsorainak főszerkesztője mesélt a Hír7-nek!

„A Tények.hu egy olyan önálló hírportál, ami kihasználja egy televíziós csatorna támogatásának minden előnyét, a naponta elkészülő rengeteg híranyagot, valamint a Tények szerkesztőségének szakmai hátterét, de önálló, folyamatosan frissülő szöveges és videós tartalommal jelentkezik.” - mondta a héten tartott sajtótájékoztatón Azurák Csaba.

Az oldal főbb szolgáltatásait már a főszerkesztő, Nádas Gergely mutatta be: „A tenyek.hu személyes szűrőkkel és változtatható nyitóoldallal kínálja a nap legfontosabb eseményeit és híreit az olvasóknak.” Elmondta, hogy a klasszikus nyitóoldal bármikor átállítható Hírtérkép nézetre, ennek segítségével a felhasználó azt láthatja át egy kattintással, hogy éppen mi történik a szűkebb környezetében, vagy azokon a területeken, amelyek őt érdeklik. Az Idővonal nézet használatával pedig időrendi sorrendben kereshetnek a publikált hírek között. A személyre szabhatóságot segítő funkciók után a főszerkesztő a Tények24-ről is beszélt, amely egy az oldalon elérhető nonstop online hírcsatorna, élő kapcsolásokkal, közvetítésekkel.

Az új hírportálról és a Tények megújulásáról mesél riporterünknek Azurák Csaba:

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon