Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2016. augusztus 27.
 

Néhány óra és kezdetét veszi Star Academy, a TV2 beköltözős tehetségkutatója. 16 énekes - 53 kamera egy ezer négyzetméteres stúdió és persze egy hatalmas akadémia várja majd a nézőket a következő hónapokban a TV2-n. A Hír7 stábja bejárta az akadémiát, ahová beköltöznek majd az énekesek.

Augusztus 27-én és 28-án a két Beköltöző Show után kiderül, hogy ki az a tizenhat ember, aki otthonának tekintheti egy darabig az Akadémiát. Augusztus 29-től minden este a napi összefoglalókban követhetik a nézők, kedvenceik hogyan élnek, miként készülnek a hétvégi élő showra. Klasszikus napi reality és még több, hiszen teljesítmény is van a szereplők mögött. Drámai pillanatokból sem lesz hiány, hetente két alkalommal élőben jelentkezik az Akadémia. Hétfőnként jön A Jelölés, amikor az énekesek maguk közül választják ki a leggyengébb társukat, aki a szombati élő show veszélyzónájába kerül. Épp úgy, mint az, akit csütörtökönként a zsűri választ ki A Szembesítésen.

A szombati élő showkban a versenyben lévő énekesek (kivéve a veszélyzónába került tehetségeket) a Star Academy színpadán egy-egy dalt adnak elő, amire a közönség és a zsűri is szavaz. Az így kapott sorrend leggyengébb énekese is bekerül a veszélyzónába. A többiek visszatérhetnek az Akadémiára, a legjobban teljesítő énekes ráadásul védettséget kap, így őt a következő héten sem a társai, sem a zsűri nem jelölheti kiesésre. Az élő show végén a veszélyzónába került énekeseken a sor, egy-egy dallal állnak majd színpadra, hogy bizonyítsák, a versenyben a helyük. Ekkor csak a nézők szavaznak, a hármasból legjobban teljesítő énekes visszatérhet az Akadémiára, míg a másik két tehetség közül egyet a zsűri ment meg a kieséstől.

A zsűri a hét folyamán is többször az énekesek mellett lesz, de a tehetségek felkészülését egy teljes tanári kar is segíti: Hajdú Klára és Kelemen Angelika énektanár, Szabó Anikó és Anda László koreográfus, Holdampf Linda stylist, Kriston Péter személyi edző és Frank Róbert pszichológus. A zsűritagokat és a tanárokat nemcsak az élő showk alkalmával és az összefoglalókban láthatják majd a nézők, hanem a Super TV2-n is, ahol a Star Academy háttérműsoraiban minden titokra fény derül augusztus 29-től. A Star Academy Warm Up és a Star Academy Backstage műsorvezetője Miskovits Marci mellett Nagy Réka, modell – színésznő lesz.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon