Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
Riportok 2014. szeptember 19.
 

Október 6-tól visszatér az RTL Klubra a Celeb vagyok ments ki innen. A csatorna egy nagyszabású sajtótájékoztató keretein belül rántotta le a leplet a szereplőkről, tehát most már nem titok, hogy Aleska Diemond, Aurelio vagy éppen Bárdos András mellett, kiket száműznek még a dzsungelbe.

A tábor ezúttal Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Park vonzáskörzetében lesz. Ez pontosan 9000 kilométer távolságra van Magyarországtól.


Együtt a nagy kaland előtt. Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Sebestyén Balázs és Vadon Jani össztüze, bátorságpróbák, számos kihívás és a komfort teljes nélkülözése vár: Erdei Zsoltra, Nyertes Zsuzsára, Puskás Petire, Gáspár Beára, VV Aureliora, Molnár Andira, Cooky-ra, Bódi Sylvire, Gáspár Lacira, Hevesi Krisztára, Bárdos Andrásra, Novák Angélára, Fördős Zére, Aleska Diamondra, Pars Krisztiánra, Krasznai Tündére, Dudás Mikire, Baukó Évára, Bunyós Pityura és Szabó Zsófira.

A korábbi két évadhoz hasonlóan hétköznap délutánonként ezúttal is jelentkezik majd a reality kísérőműsora, a Celeb vagyok, beszéljük meg! Lilu vezetésével, ezúttal az RTLII-n.

Az első évadban részt vevő sztárok hamarosan elindulnak Dél-Afrikába, hogy október 6-tól próbára tegyék magukat a Celeb vagyok, ments ki innen! harmadik évadában.

Még pár hét és kiderül, hogyan boldogulnak minden komfortot nélkülözve Dél-Afrika szívében, a Celeb vagyok ments ki innen! harmadik és negyedik évadában.

Nézd meg videónkat a tegnapi sajtótájékoztatóról, benne több interjú a műsor szereplőivel: 

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon