Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2014. szeptember 25.
 

Hamarosan újra a képernyőn mosolyog vissza ránk Magyarország egyik legjobb és legszebb női műsorvezetője, Ördög Nóra. A nagy visszatérés előtt a Hír7-nek adott villáminterjút.

Nagy változásokon vagy túl, mi újság most veled? 

Nagyon izgalmas helyzetben vagyok és nagy kihívások előtt állok. Nagyon várom már, hogy elinduljon a Rising star. Túl vagyok az első TV2-es megjelenésemen, ismerkedem a helyzettel, az új környezettel, de nagyon jól vagyok.

Mi a véleményed a november 9-én induló Rising starról?

Maga a tehetségkutatás lényegét tekintve nem tud változni, hiszen arról van szó, hogy tehetséges embereknek valamilyen bemutatkozási lehetőséget biztosít. Ez egy örök és kifáradhatatlan téma. A Rising star nagyon izgalmas formátum, mert nagyon szoros és direkt kapcsolat van a nézők és az énekesek között. Bárki részesévé válhat otthon a kanpéról a telefonjával a kezében. Egyszerűen sikerre van ítélve ez a műsor!


Fotó: Vásárhelyi Dávid - Hír7

Neked személy szerint miben lesz más, hiszen nem most vezetsz először tehetségkutatót? 

Más szakemberekkel dolgozok együtt, más utasítások alapján kell magamból kihozni a maximumot és azt gondolom, hogy ez önmagában elég. Az embernek mindig meg kell találnia azokat a dolgokat, amikért tud szívből lelkesedni, ez a formátum olyan, ami nagyon lelkesítő és jó. Most kiestem egy kicsit a munkából a babázás miatt, szóval majd emiatt is vissza kell állnom. 

Nehéz összeegyeztetni a munkát és a családot? 

Egyszer már megtörtént, a Mici lányom születése után és azt gondolom, hogy elég jól sikerült. Az embernek azonnal visszaáll az agya, ahogy átlépi a stúdió ajtaját. Most nyilván a kisfiam egy mérettel kisebb lesz amikor ez megtörténik, de mivel egy-egy napról van szó a hetente, így az időm nagy részét továbbra is a babázás fogja kitölteni.

Szerző: Vásárhelyi Dávid - Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon