Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2014. június 04.
 

A szervezők bejelentették, hogy elkelt az összes bérlet az idei Balaton Soundra. Már csak napijegyekkel valmint kombinált és VIP bérletekkel lehet bejutni a fesztiválra.

Az idén is teltházasnak ígérkező fesztiválra tehát már csak olyan bérletet lehet kapni, ami vagy a VOLT fesztivállal, vagy a B.my.Lake-kel együtt érvényes, illetve még néhány ezer napijegy vár gazdára.

Ezzel a hírrel párhuzamosan három új név is érkezett. A Sound neves felhozatalához csatlakozik a megannyi komoly szakmai díjjal kitüntetett holland trance DJ és producer, a magyar partyarcok egyik kedvenc, mindig első osztályú teljesítményt nyújtó nemzetközi sztárja, Sander van Doorn.

Itt lesz még a norvég elektronikus zenész, DJ és producer, Lindstrøm és a drum'n'bass nemzetközi ikonjainak egyike Roni Size, aki régi harcostársával, a drum'n'bass univerzum legtöbbet foglalkoztatott MC-jével, Dynamite-tal érkezik.



A nagy költözés 

Valamennyi fő programhelyszín mozdul, ezzel együtt bővül a Mastercard Nagyszínpad küzdőtere, költözik a Party Aréna, a Telekom Terasz és az idén első ízben a Jägermeister által elkeresztelt szabadtéri színpad is” – mesélte Fülöp Zoltán főszervező hozzátéve, hogy senki ne bízza magát a korábbi tapasztalataira, érdemes térképpel felszerelkezni, hisz’ teljesen új helyszíneken találjuk majd meg kedvenceinket. “Ehhez hamarosan majd segítséget nyújt a rendezvény látványtérképe, amely a hivatalos honlapon lesz elérhető” – tette hozzá a másik főszervező, Lobenwein Norbert.

Hír7

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon