Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2014. november 25.
 

Kapitány, Kowalski, Rico és a Közlegény szuperkémeknek állnak a Madagaszkár Pingvinjei mozifilmben, amelynek premier előtti vetítésén a hazai sztárvilág képviselői is megjelentek. Eljött a pingvinrajongó Palvin Barbi és Debreczeni Zita is.

Ki látott már tojásból előbújó titkosügynököket? A Madagaszkár Pingvinjei vadonatúj filmjükben felforgatják a nemzetközi kémvilágot. A bátor madaraknak egy rendkívüli kaland során a pingvintársadalom ellen törő óriáspolip, Dr. Octavius gonosz tervét kell megakadályozniuk. Magyarország legnépszerűbb gyerekcsatornája, a Nickelodeon vidám közös mozizásra hívta hazánk sztárjait, akik között rengetegen rajonganak a szerethető pingvinekért.

Wolf Kati férjével és két kislányával érkezett a film premier előtti vetítésére. „Nagyon szeretjük a meséket, a gyerekek otthon gyakran énekelnek rajzfilmslágereket, sőt szívesen táncra is perdülnek. Izgatottan várták a pingvinek kalandjait feldolgozó egész estés filmet, különösen a nagyobb lányom Janka, aki rajong az állatokért.” – mesélte az énekesnő. „Mallorcán egyszer láttunk olyan pingvineket, akik a melegebb éghajlatot kedvelik, furcsa volt, hogy ezek a kis állatok nem a hidegben élnek.

A Madagaszkár pingvinjei nálunk óriási kedvenc, hatalmasakat nevetünk rajtuk, amikor világmegváltó terveket szövögetnek.” – árulta el Kati, aki hozzátette, azokat a sorozatokat kedvelik, amelyek tanulságokat is hordoznak a gyerekek számára. A totyogó madaraktól például szeretetet, elfogadást és összetartást tanulhatunk.

„A Madagaszkár Pingvinjei az egyik kedvenc rajzfilmem, sosem fogom megunni őket. Imádom a benne szereplő karaktereket, mind-mind szeretnivaló személyiségek. A vicces pingvinek közül különféle tárgyakat állandóan felköpködő Ricó áll legközelebb a szívemhez, érte egyenesen odavagyok. A Nickelodeon sorozatának első részét apukámmal láttam, sőt, elárulom, hogy függő vagyok: mielőtt elindultam a moziba, ma délután is az ő kalandjaikat néztem.”– mondta nevetve Barbi.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon