Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
2015. február 14.
 

Az RTL szókimondó közéleti talk-showja ezen a héten jeles naphoz érkezett, ugyanis a 600. epizódot láthatják vasárnap este az RTLII nézői.

Az 1999 óta képernyőn lévő műsorban az állandóságot Gálvölgyi János és Farkasházy Tivadar képviselik, ugyanis ők a mai napig rendszeres szereplői, akárcsak a második évadtól műsorvezetőként megjelenő Jáksó László. Ha valaki visszanézné az elmúlt 600 részt, akkor 25 napjába telne.

A rendhagyó adásban az aktuális híreket Heilig Gábor, Ceglédi Zoltán, Para-Kovács Imre, Ábel Anita, Hajdu Steve és Papp Réka Kinga vitatták meg. Természetesen az ajándék sem maradt el, a szereplőket egy-egy selfie bot várta, amelynek leginkább Ábel Anita örült, aki azonnal ki is próbálta. Heilig Gábor inkább a gitárját vette a kezébe és a közönséggel együtt elénekelték a Boldog születésnapot című dalt. A hangszer többször is előkerült az este folyamán, ugyanis Papp Réka Kinga mellett Jáksó László is dalra fakadt.

Egy kedves család jóvoltából HHS-600-as rendszámot is kapott a Heti Hetes csapata. Lezárásként pedig a nézőtéren ülőket is megvendégelték a szereplők, akik közül sokan évek óta visszatérő, hűséges nézők.

Heti Hetes vasárnap 18 órától az RTL II-n, ismétlés 22:30-tól.


 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon