Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2015. július 17.
 

145 ezer látogatót vonzott idén a Balaton Sound. Teltházas nap is volt: szombaton, Afrojack és Faithless napján 35 ezren buliztak a fesztiválon. A Hír7 riportere egész héten kint dolgozott a fesztiválon, folyamatosan beszámolt a legérdekesebb történésekről.

“Minden szempontból kiemelkedő fesztivált tudunk magunk mögött” – mesélte Fülöp Zoltán főszervező. “Egyrészt soha ennyi világsztár nem volt még a Soundon, ezzel párhuzamosan rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk a fellépőktől” – mondta a főszervező. “A sztárok szinte egytől-egyig megjegyezték, milyen fantasztikus ez a helyszín. A víz közelsége és a fesztivál látványvilága nagy sikert aratott” - tette hozzá. A látogatók érdeklődése is kiemelkedő volt, hiszen a tavalyi nézőcsúcsot érte el ismét a Sound. Ezzel kapcsolatban a főszervező elmondta, hogy a napi 35 ezres látogatószám a szervezők által meghatározott limit.

“A fesztivál befogadóképességét nem célunk tovább növelni, úgy gondoljuk, hogy a Sound jelenlegi léptékei és látogatottsága felelnek meg leginkább annak a hosszú távú célnak, hogy a fesztiválozók minél kényelmesebben, komfortosabban érezzék magukat, és a lehetőségekhez mérten elkerüljük a zsúfoltságot” – tette hozzá Lobenwein Norbert, a Balaton Sound másik főszervezője.

Hasonlóan a tavalyi évhez, idén is volt teltház a Soundon, a “sold out” táblát a hétvégi Faithless koncert napján tették ki a szervezők. Sajnos a tavalyi évvel összevetve egy kellemetlen hasonlóság is akadt, történetesen, hogy idén sem kerülte el az eső Zamárdit. A nulladik napon megérkező vihar ugyanakkor nem tépázta meg a fesztivált, és a rendezvény szervezői által a tavaszi hónapokban végrehajtott területrendezés, újrafüvesítés és vízelvezető rendszerek kiépítése jól vizsgázott, hiszen a fesztivál ideje alatt végig igazi prémium körülmények fogadták a sok tízezer partizót.

A Balaton vizén kialakított napozóteraszok, stégek is nagy sikert arattak, a Telekom Rave elnevezésű yacht a nap 24 órájában szinte folyamatosan megtelt, de a MOL Nagyon Balaton teraszon vagy a Jana Stégen is sokaknak kedvenc hajnali programjává vált csodálni a balatoni napfelkeltét.

Most egyelőre elcsendesül a Zamárdi szabadstrand, de augusztusban jön még ide a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál és a B.my.Lake is, de előttük vár még minket a Sziget, a szokott helyen.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon