Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. augusztus 11.
 

A Sziget nyitó napján egymás után érkeztek a hollywoodi filmsztárok a fesztiválra. Úgy tűnik, míg az Egyesült Államokban a Coachellára járnak a filmcsillagok, addig Európában a Szigetet választották.

Azt már megszokhattuk, hogy a hazai celebek sosem hagyhatják ki a Szigetet, mostanra azonban hollywoodi sztárok sora is felfedezte magának kedvenc fesztiválunkat, így a Szigeten nem csak a színpadon adják egymás kezébe a mikrofont a sztárok, de már a közönség soraiban is egyre több csillagot fedezhetünk fel. Felbukkant például Ashton Kutcher, aki szeptemberig beköltözött Budapestre és gyakorlatilag beleszeretett a magyar fővárosba és testőrök nélkül, folyamatosan járja a várost, amit gyönyörűnek tart.

Tegnap azonban azt is megtudta, milyen is a kontinens egyik legnagyobb fesztiválja, ugyanis ott volt a Szigeten, feleségével, Mila Kunis-szal együtt. Szintén kinézett a Szigetre a Miami Vice Larry Zito nyomozójaként, a Vasember 2 forgatókönyvirójaként vagy Jennifer Aniston férjeként – ki mit választ - ismert Justin Theroux. És eljött a számos filmből, korábban Az ismeretlen Drakulából vagy a Három testőr Aramisaként ismert, mostanában pedig a Szépség és a Szörnyeteg Gastonjaként címlapokra került Luke Evans is.

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon