Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. augusztus 04.
 

Augusztus 9-én szerdán lép a Sziget nagyszínpadára a háromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, Pink, aki a családjával érkezik, ezért maximálisan gyerekbarát öltözőt kért, például élvédős késekkel.

Lenyűgöző látványvilágra és akrobatikus showelemekre számíthatunk a Szigeten Pinktől: a szervezők szerint még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekel majd néhány dalt.

Pink több dolgot is kért a szervezőktől, a listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni, és azt is leszögezte, hogy - mivel a családjával érkezik - gyerekbarát legyen az öltöző.

Többféle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs is van a listán. De organikusnak kell lennie a szeletelt sárgarépának és zellerszárnak is.

A show-jában szereplő táncoslányoknak gyümölcs- és zöldségtálat, avokádót, 70 százalékos kakaótartalmú csokit és egy zacskó gumimacit rendeltek. A fiúk csokiszeletet kértek a zöldségek és gyümölcsök mellett.

Vajon a Szigeten is fog repülni!?

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon