Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. január 21.
 

Az Alkonyat-kasszasikerekkel a hátuk mögött Kristen Stewart és Robert Pattinson filmjeinek bevétele volt a legnagyobb az utóbbi három évben a hollywoodi romantikus filmpárok közül.

A Forbes magazin összeállítása szerint az Alkonyat-filmek bevétele Észak-Amerikában elérte az 1,17 milliárd dollárt. A romantikus filmes párok tízes toplistáját közlő lap a Stephenie Meyer regényei nyomán született filmsorozat sikerét a szokatlan történetnek és annak tulajdonította, hogy a hatalmas rajongótáborral rendelkező két színész a való életben is egymásba szeretett. Kapcsolatuk viharainak: szétválásuknak, majd ismételt összemelegedésüknek a pletykalapok jóvoltából a nézők is tanúi lehettek.

A toplista második helyét Channing Tatum és Rachel McAdams foglalta el, akik a Fogadom című románcban játszottak együtt. A film az Egyesült Államok és Kanada jegypénztárainál 125 millió dollárt keresett, a nemzetközi piacon pedig további 71 millió dollárt.

A dobogó harmadik fokára Jennifer Aniston és Adam Sandler állhatott a Forbes szerint: Kellékfeleség című produkciójuk Észak-Amerikában 103 millió dollárt hozott, ami a nemzetközi forgalmazással csaknem a duplájára nőtt.

Pattinson és Tatum egyébként kétszer is szerepel a listán. Pattinson Vizet az elefántnak című vígjátéka, amelyben Reese Witherspoon volt a partnere, 59 millió dollárral került a 10. helyre. Tatum pedig Amanda Seyfried oldalán csábította a közönséget a Kedves John! című filmre, amely végül 80 millió dolláros kasszával zárt az észak-amerikai mozikban.

MTI

 

Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Háromszáz felett a halálos áldozatok száma
6700 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen 652 433-ra nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 302, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 20 737-re emelkedett.
0 hozzászólás
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon