Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2019. november 27.
 

Súlyos autóbaleset szenvedett szerdára virradó éjjel Győzike és családja. A balesetben hárman sérültek meg, mindkét autó rommá tört.

Súlyos autóbaleset érte éjjel Gáspár Győzőt és családját: kocsijuk egy másik autóval ütközött a 21-es főúton. Egyedül Evelin nem volt az autóban a családtagok közül - írja a Blikk.

Az éjszakai órákban egy 26 éves nő közlekedett személygépkocsival a 21-es számú főúton Salgótarján irányából Hatvan felé, amikor – eddig tisztázatlan körülmények között – áttért a menetirány szerinti bal oldali sávba és a tari elágazó közelében összeütközött egy ott közlekedő másik személygépkocsival. A balesetben három személy sérült meg.

„A belső sávban mentem, amikor észrevettem, hogy jön velem szemben valaki. Először nem is értettem, hogy történhet ez, de gyorsan kihúzódtam a külső sávba, és folyamatosan lassítottam. Hangosan mondtam, hogy nem fogunk ütközni, nem fogunk ütközni, de akkor a másik autó egy pillanat alatt áthajtott a mi sávunkba, és pár másodperccel később már csak az ütközést éreztem és a csattanást hallottam” – mondta a blikknek Gáspár Bea. Hozzátette: körülbelül 105-tel hajthatott, amikor észlelte a másik kocsit, s amikor kihúzódott, 80-ra lassított le, közben folyamatosan nyomta a féket. Azután minden olyan gyorsan történt, hogy azt már nem tudja, akkor ők mennyivel mehettek.”


Bea aki a kocsit vezette nemrég élőben jelentkezett be Facebook oldalán.



Forrás: Blikk.hu

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon