Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2013. február 01.
 

Négyévi kihagyás után Justin Timberlake is fellép az idei Grammy-gálán Los Angelesben - jelentették be a zenei díjkiosztó ceremónia szervezői.

A harmincegy éves amerikai énekes a február 10-ei műsorban olyan előadók társaságában szerepel majd, mint Taylor Swift, Carrie Underwood, Rihanna, Miranda Lambert, Elton John, Ed Sheeran, Mumford & Sons és a fun.

Timberlake fellépése csupán néhány héttel előzi meg legújabb, The 20/20 Experience című albumát, amely többévi, főleg filmszerepléssel és üzleti vállalkozássál töltött szünet után a zene világába történő visszatérését jelzi. A sztár január közepén már bemutatta a Suit & Tie című szám dalszöveggel ellátott videováltozatát: a klip végén - igaz, trükkösen - felfedte az új nagylemez megjelenési dátumát is, amely szerint a korong márciusban kerül a boltok polcaira.

Idén a fun. nevű amerikai indie-pop együttes és Frank Ocean rapper kapta a legtöbb, szám szerint hat Grammy-jelölést, karöltve a The Black Keys nevű formációval, a Mumford & Sons bandával, Jay-Z-vel és Kanye Westtel.

A Grammy-díjakat az amerikai Hanglemez Akadémia (Recording Academy) ítéli oda 81 kategóriában. A február 10-ei díjkiosztó gála házigazdája LL Cool J. rapper lesz.

MTI

 Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon