Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
SZTÁR 2017. március 31.
 

Számos helyen olvashatjuk és hallhatjuk azt, hogy milyen fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztás.

Kortól, nemtől, aktivitástól és foglalkozástól függetlenül mindenkinek csak előnyére válhat, ha gondoskodik a rendszeres folyadékbevitelről – lássuk, hogy a kifutók és a filmvászon csillagai miként hidratálják szervezetüket! Az összeállítást a deuterium-aqua.hu készítette.

Bármennyit is hajlamosak költeni a megjelenésükre a sztárok, egy biztos: a víz pontosan olyan elérhető számunkra, az egyszerű emberek számára is, mint nekik. A színésznő Cameron Diaz így nyilatkozik: „Egyik pillanatról a másikra érzem úgy, hogy azonnal szükségem van vízre. Miközben iszok, úgy érzem magam, mint egy fonnyadt növény, amit lassanként újjáéleszt az eső.”

A csodálatos hanggal megáldott Beyoncé azért ennél pontosabb adatokkal szolgál – elmondása szerint mivel nagyon vigyáz az egészségére, és küzd alakja megtartásáért is, minden egyes nap megiszik egy gallon (~3,78 liter) vizet, egy kis citrommal ízesítve.

„Igyál vizet, és aludj eleget” – a Jóbarátok egykori Rachelje, Jennifer Aniston szerint ez a módszer a leghatékonyabb, ha hidratáltak akarunk maradni. Azt mondja, pontosan olyan egyszerű ez az egészségmegőrző technika, mint amilyen unalmasnak hangzik.

A sorozatban Monica szerepét játszó Courteney Cox már némi problémával küzd a vízfogyasztást illetően, de azért ő is elismeri a pozitívumokat: „Sok vizet inni nehéz. Az első 32 uncia (~0,94 liter) még gond nélkül lecsúszik, na de a többi… a maradék 32-vel már nehezebben boldogulok, viszont utána… Érezni a különbséget!”

Amerika kedvenc háziasszonya, Martha Stewart szerint roppant fontos megfelelő módon, ugyanakkor változatosan hidratálni testünket. Elmondása alapján reggeljeit mindig egy kifacsart citrom levének elfogyasztásával indítja, ezt követően pedig zöldturmixokat kortyol a nap további részében – természetesen a tiszta víz rendszeres fogyasztása mellett. Azt mondja, New Yorkban bátran issza a csapvizet is, viszont amikor a farmjára látogat, hatalmas üvegekben visz magával tartalékot, az ottani víznek ugyanis nem olyan jó a minősége.

A modell és műsorvezető Tyra Banks roppant egyszerűen azt tanácsolja: „Igyál meg minden egyes ebéd előtt 32 uncia vizet! Én imádom a vizet! Neked is jót tesz a víz!” Persze feltételezhetően nem csak ebéd előtt szokott vizet inni Tyra, ezt különösen fontosnak tartja megjegyezni – nem csak a hidratáltság, de a vonalaink megőrzése érdekében is.

Cindy Crawford szupermodell foglalja talán legjobban össze, mi történik, ha odafigyelünk a folyadékpótlásra: „Ha eleget iszol, a tested boldog lesz!”

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Címkék: víz, sztárok
vissza
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon