Hír7 hírek

 

Kedvelt írásaink

 

Beszéd téma

 
 
 

Friss cikkeink

 
AMIRŐL BESZÉLNEK 2013. július 11.
 

Néhány nap múlva a barcelonai világbajnokságon kell majd bizonyítania Risztov Évának, aki most úgy döntött Hódmezővásárhely helyett inkább Debrecenben folytatja tovább a felkészülést.

Éva azzal indokolta döntését, hogy nem érezte jól magát Hódmezővásárhelyen és inkább Debrecenben szeretné folytatni a felkészülést.

"Éva fogta magát, otthagyta az uszodát, és hazament Debrecenbe. Azóta nem is tért vissza, ott készül a világbajnokságra" - nyilatkozta Széles Sándor mesteredző a Blikknek.

"Nem voltam ott a hódmezővásárhelyi uszodában, nem tudom, hogy mi volt az események kiváltó oka" - mondta Kiss László szövetségi kapitány. "Évával telefonon beszéltem, csak annyit mondott, hogy nem érzi jól magát abban a közegben, jobb lenne számára, ha visszatérhetne Debrecenbe. Majd a világbajnokság után kiderül, hogy jól tettük-e, amikor méltányoltuk a kérését. Remélem, jól döntöttünk."

Az Index megkereste Gyárfás Tamást, a szövetség elnököt, aki annyit tett hozzá, nem vár fegyelmi Risztovra, és nem szerencsés egy feltételezés miatt szítani a hangulatot ellene.

Hír7
Fotó: MTI/Kovács Anikó

 



Biztosítás kalkulátor - utasbiztosítás, CASCO, kötelező biztosítás, lakásbiztosítás

 
Hír7
szerkesztő
 
 
 
Most olvassák a cikket
 
 

 
 

Videók

 

Ajánló

 

Ajánló

 

Szavazás

 

Hír7 Hírlevél

 
Iratkozz fel Hír7 hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a hazai és a világ legfontosabb híreiről érdekességeiről.

Hír7 a facebookon